Tiskalnik Deli In Oprema

REZALNIK ENOTA ZBORA ZA EPSON 88V TM-t88V 88IV 88iii TM-88IV TISKALNIKOM deli tiskalnika

Rating
€16.57 €14.91

REZALNIK ENOTA ZBORA ZA EPSON 88V TM-t88V 88IV 88iii TM-88IV TISKALNIKA PREIZKUŠENO V DOBRIH DELOVNIH RAZMER PRENOVLJEN PRINT HEAD PAKETU:1PCS

ODPREMO IN RAVNANJE

1.Int ' l Post Letalom:

Fiksno nadomestilo za Ladijski promet in Manipulativni, vključno z pakiranje, skladiščnih, distribucijskih, da ravnanje in obdelavo stroškov.Postavka bo odpremljeno na zmagovalni Kupci v 24 urah po prejemu plačila.Parcela s točko, ki bodo dobavljeni iz Hong Konga, ki jih Ravno Air Mail ali Registrirane Air Mail.

Dobavni rok je običajno traja 2-3 tedne?(max 4 tedne), odvisno od tega, katere države & mesta.Kupci, ki so odgovorni za dodatno COD dajatve, DDV, Carinske pristojbine, in uvozne dajatve (če obstaja).

Registrirani Letalom s številko za sledenje, ki je hitrejši & varno, vendar pa moramo plačati dodatnih $1 za tako storitev.Zaradi tesen roba, smo samo ponudili, da kadar skupni znesek, ki je več kot $10 na naročilo.

Prosimo, združite več artiklov(več kot $10) v ena bi naslednjič, tako da vam lahko ponudimo registrirano letalsko pošto na vas.

Prosimo za razumevanje stroškov ladijskega pokriva druge stroške, poleg dejanske stroške prevozov, kot zalogi pristojbine, človeških virov, ALIPAY pristojbine, ebay končna vrednost takse, seznam takse, zavarovanja pristojbine, embalažni material, taks, stroškov ravnanja in pes.Prosimo, da nam visoka stopnja na ladijski promet odgovoren tako se naše podjetje lahko nadaljevalo.NAČINI PLAČILA

Sprejemamo ALIPAY SAMO.To je enostavno in varno, da plača za kreditne kartice, debetne kartice, bančne transferje in PayPal stanja na računu.

Plačilo mora biti izvedeno v roku 14 dni od zmago na prvi element.

Non-plačilni zmagovalci bodo objavljeni na eBay.Resni ponudniki, samo prosim.Prosimo, pišite s kakršna koli vprašanja, boste morda morali med transakcijo.

  • Blagovna Znamka: CaoDuRen
  • Poreklo: CN(Izvora)