popusti

Prenosni Prst Oximeter OLED Digitalnih Impulzov, SpO2 PI Impulz Oxymeter Oximetro De Dedo Krvi Kisik Nasičenost Srčnega utripa

Rating
€17.17 €11.67

Pogosto Kupujejo Skupaj:

Oximeter Izdelku Podrobnosti:

Prosimo, upoštevajte, razlike: Možnost 844: 1. )OLED zaslon, branje v 6 smereh. 2. Parametri: SPO2 (pulse kisik nasičenost), PR (srčni utrip) Možnost 847: 1. Visoko kakovost OLED zaslona, branje v 6 smereh. 2. Parametri: SPO2 (pulse kisik nasičenost), PR (srčni utrip), PI (kri perfuzijo indeks) Skupne točke: 1. Mini prenosni in preprost postopek. 2. Natančno branje, se lahko podatki, pridobljeni v nekaj sekundah. 3. Če ni signala moč, se samodejno izklopi v 8 sekundah. 4. Primerna za športe na prostem, planinarjenje in družinskega zdravstvenega varstva. 5. Primerna za starejše ljudi, ljudi, ki imajo težave z dihanjem ali ljudi, ki pogosto želite uresničiti.

Prosimo, Upoštevajte,:

Kisik nasičenost običajni arterijski krvi je 98%.Če je manj kot 94%, se šteje, dovolj kisika.Poleg tega, normalni ljudje, je srčni utrip in srčni utrip sta enaka.Na splošno med 60-90-krat na minuto.Vendar pa, v primeru gibanja in stres, srčni utrip se lahko poveča.

Seznam vsebine:

- 1 x Utrip Oximeter - 1 x angleški Uporabniški Priročnik - 1 x Vrv (Zaradi letalstva omejitve, AAA baterije niso vključene)

Garancija

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.turistika-studio.si!

  • Postavka Vrsta: Krvni Tlak
  • Številka Modela: SpO2 impulz oxymeter OLED
  • Uporaba: Prst
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Velikost: finger oximeter pulse oxymeter OLED
  • Blagovna Znamka: JZIKI