Model Stavbe

Moc ploščice, Ploščica 2*4 3020 Kratek kos DIY razsvetlil blok opeke Združljiv Z Združuje Delcev 100 kozarcev

Rating
€6.30

Ta izdelek lahko mix barve, naključno ali stranka imenuje mix barve, kraj, da pustite sporočilo ali se obrnite na trgovino opombe!

Večino žita serije

Poreklo: guandong, Kitajska

Na embalaži izdelka: plastične vrečke

Material: nestrupen in brez vonja ABS plastike

Primerna starost: 5 ~65 let

Izdelek vzdrževanje: se lahko očistijo in razkužijo

Posebno pozornost

1. Otroci so potrebne za uporabo izdelka pod domov nadzora;

2. Ne pogoltniti majhen gradnik delcev.

3. Če igrača je poškodovan, prosimo, reciklirajte, it;

4. Izogibajte se blok izpostavljenosti in vlažnosti.

Pomembno: izdelek barva je še vedno ažurira.

Ugotavlja, da kupci

1. Vse blago, ki se prodaja, so strogo pregledani in pakirani za shranjevanje.Ko kupec podpiše za blago, bodite prepričani, da se odpre okno za pregled, preverite količino blaga, in preverite, ali je blago v dobrem stanju.Če imate kakršna koli vprašanja, mi ne bo odgovoren za to.

2. V procesu hitre dostave, včasih se izročitev odloži zaradi nekaterih nujnih primerih, kot so vremena in razmer na cesti.Trgovina obljublja, da pomoč kupec se obrnite in se usklajujejo pravočasno in izročiti blago, da boste čim prej.Če so nezadovoljan občutek, da Kurir, se lahko pritoži na lokalni express company, upam, da kupec lahko razlikujejo odgovorna oseba, hvala.

3. Sestavljeni gradnik igrače so ročno sortiranje in tesnjenje vrečke in včasih je pomanjkanje delov.V trgovini lahko dopolnimo manjkajoče dele za prost, ko kupci kupujejo izdelke znova.

4. Te vrste gradbenih blokov so pakirani v navadni papir, škatle, ki jih express dostava in skrbno, pakirano po naši spletni trgovini.Še vedno je težko zagotoviti, da posamezna embalaža škatle so iztiskani in obrabljene, toda izdelka delih v notranjosti embalaža škatle ne bo poškodovan.

5. Slike vse blago v naši trgovini mora biti v skladu z resnično slike, kot je daleč, kot je mogoče, vendar kot odklon ali soncu lahko povzroči, da nekatere barve razlika med snemanjem.Prosimo, obrnite na našo customer service, da jasno pred nakupom.

6. Priporočljivo je, da otrok, mlajših od 5 let, ki igrajo z velikimi zrni gradnikov, Ker je majhna zrnca deli so enostavno jesti po pomoti in se lahko samo treba dopolniti z spremljajo starši.

  • Material: Plastični
  • Plastika Tip: ABS
  • Starostni Razpon: > 6 let

  • Author: Sotellrob
  • Date: 2020-10-06
  • Ok
  • 5/5